Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope baggy broeken online

Baggy Broek - Stijlvolle en comfortabele broeken voor een relaxte look. Ontdek nu ons ruime assortiment aan baggy broeken en vind jouw perfecte stijl. Laat je inspireren en creëer een moeiteloze en trendy outfit.

Registreer en ontdek

Stijlvolle looks voor minder

Dames
Heren
Meisjes
Jongens
Wonen
Kleding
Kleding37,953+ artikelen
Schoenen
Schoenen17,133+ artikelen
Accessoires
Accessoires1,452+ artikelen
Bekijk alles56,538+ artikelen
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Vind jouw baggy broek bij Lounge by Zalando!

Er wordt tegenwoordig zoveel van ons verwacht. We moeten succesvol zijn op ons werk, in onze vrije tijd interessante hobby's hebben, enerverende dingen ondernemen en vriendschappen en familierelaties onderhouden. Daarnaast moet ons huis spik en span zijn en ook wij dienen er altijd tot in de puntjes verzorgd uit te zien.

baggytrousers outlet 2 CM

Ben je dat soms niet helemaal beu? Heb je dan niet de neiging om je smartphone uit te zetten, jezelf te trakteren op thee en lekkere chocolade en gewoon in een gemakkelijke outfit te schieten? Gelukkig kan je er modieus én comfortabel tegelijk uitzien. Met een baggy broek kan je alle  kanten op!

Losjes en comfortabel

Zo'n baggy broek, die heerlijke tegenhanger van skinny jeans of een strak rokje, het zit zo comfortabel om je heupen en geeft je zoveel bewegingsvrijheid. De perfecte broek als het allemaal lekker losjes mag, omdat je er niet altijd  tiptop uit hoeft te zien. Dus wat wordt het vandaag? Loszittende jeans of een joggingbroek?

Trek er je meest comfortabel zittende warme trui of sweatshirt bij aan, installeer jezelf op je sofa en besluit dat niemand je wat kan maken: deze dag is voor jou.

baggytrousers outlet 3 CM

Wat doe je als je toch even naar buiten moet? Hou je casual kleding gewoon aan en ga dan inventief combineren. Met pumps wordt je broek toch weer casual chic, zeker met een mooie blouse erbij. Of ga je echt voor comfort en trek je een sportieve hoodie aan en steek je je voeten in trendy sneakers?

Werp een blik in de spiegel en zie dat je er zo ook helemaal street-wise uitziet. Zo kun je toch prima naar buiten? Eigenlijk is die makkelijk zittende losse broek helemaal zo gek nog niet. Je kunt er alle kanten mee op met een beetje creativiteit.

De voordelen van Lounge by Zalando

Ben je op zoek naar zo'n heerlijke losjes vallende broek, of zoek je juist naar blouses, T-shirts en truien die samen met deze broek een prachtige outfit vormen? Zalando heeft een online shopping club, Lounge by Zalando. Je kunt hier ‘live shoppen’, wat betekent dat je snel op mooie aanbiedingen kunt reageren. De aanbiedingen zijn slechts voor een bepaalde tijd geldig, dus je moet snel reageren!

Je kunt geheel vrijblijvend en gratis lid worden van onze fashion outlet. Maar dan stapelen de voordelen zich op. Op Lounge by Zalando vind je regelmatig tijdelijke acties met kortingen tot 75%*. Jezelf dat extra voordeel gunnen, dat is toch ook een vorm van trakteren?

Morgen mag het weer allemaal strak. Vandaag kiezen we voor comfort en zachtheid. Met een verse kop thee en chocolade zitten we in onze woonkamer. Nog even een snelle blik bij Lounge by Zalando voor dat extra voordeel en we nemen het ervan.